ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

ANAKOΙΝΩΣΗ

Η ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ, υλοποιώντας και κυβερνητικές πρωτοβουλίες έχει ανοίξει δυο διαδικτυακές πύλες επικοινωνίας με τους πολίτες της Δυτ. Ελλάδας για να αποτελέσουν αυτές χρήσιμο και ωφέλιμο «σύντροφο» για κάθε πολίτη κατά τη δύσκολη περίοδο των περιοριστικών μέτρων.

Η πρώτη, “menoumedytikiellada.gr” παρέχει, ως αναφέρει η Περ. Δυτ. Ελλάδας, έγκυρη ενημέρωση σχετικά με όλες τις εξελίξεις για το Covid-19, για τα μέτρα προστασίας και για άλλες χρήσιμες οδηγίες και ιδέες για ψυχαγωγία και εκπαίδευση μικρών και μεγάλων, όπως επίσης και υπηρεσίες τηλεϊατρικής με Παιδιάτρους, Παθολόγους, Γενικούς Ιατρούς και Πνευμονολόγους ,αλλά και εθελοντές προσφοράς.

Η δεύτερη πύλη είναι μια «Γραμμή Ψυχοσωματικής Στήριξης», η οποία λειτουργεί ,είτε μέσω της τηλ. γραμμής
2611 100 405 ( με αστική χρέωση), είτε μέσω Εmail στη διεύθυνση “grammivoitheias.pde.gr.com”. Μέσω αυτής της γραμ-μής μπορεί ο ενδιαφερόμενος να συνομιλήσει ή να απευθύνει ερωτήματα σε ειδικούς ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς.

Η Γραμμή Ψυχοσωματικής Στήριξης λειτουργεί καθημερινά από τις 0800-20.00 ώρας και ανοίγει ένα παράθυρο διαλόγου και στήριξης για όσους έχουν ανάγκη και επιθυμούν συμβουλές για να έρθουν κοντά στη λύση του προβλήματός τους.

Ο Πρόεδρος
Α. Αποστολόπουλος

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΠΑΤΡΑ
——————–
ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
Πατρών Κλάους 93 – Τ Κ 26221
10/4/2020

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία/ες: Blog, Ανακοινώσεις.