Δημοτικό Ωδείο Πατρών


ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Την Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 στις 20:30, το Δημοτικό Ωδείο Πατρών παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» τη μουσική παράσταση “Ήχοι Παθών” και η οποία είναι ενταγμένη στην ενότητα εκδηλώσεων “Το Ωδείο Παρουσιάζει…”.
Ο Ευγένιος Βούλγαρης ερμηνεύει στο τοξωτό τανμπούρ ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας που αναφέρονται στην κορύφωση του Θείου Πάθους, σε μια μουσική απόδοση που στοχεύει να αναδείξει την πνευματική δύναμη του θρησκευτικού μέλους. Μαζί του ο Γιάννης Μεσσαλάς ισοκρατεί με το δικό του τανμπούρ και ολοκληρώνει την ενόργανη ψαλτική αναπαράσταση. Ο υμνητικός ήχος επενδύεται οπτικά με αποσπάσματα από την ταινία του Pier Pao­lo Paso­li­ni, “Το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο”. Τα video επιμελήθηκε ο Βασίλης Βανταράκης. Το ηχοτοπίο της παράστασης ολοκληρώνεται με την ηχογραφημένη απαγγελία των ύμνων από την φωνή της Σαββίνας Γιαννάτου σε μία πρωτότυπη φιλική συμμετοχή. 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία θα πρέπει να περάσουν από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» για να κάνουν κράτηση θέσης από το Σάββατο 4 Απριλίου 2015. Οι ώρες λειτουργίας του ταμείου είναι :10.00-13.00 &18.00-21.00

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία/ες: Blog.