Δημοτικό Ωδείο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών στο πλαίσιο των εκδηλώσεων υπό τον γενικό τίτλο ” Το Ωδείο Παρουσιάζει………” διοργανώνει την Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 και ώρα 20.00 στην αίθουσα Συναυλιών Δημοτικού Ωδείου Μαιζώνος 42 & Αράτου (Παλαιό Μουσείο) Συναυλία Μουσικής Δωματίου, σε έργα S. Mer­ca­dan­te & J.Brahms .
Σολίστ : Γιώργος Σκριβάνος – φλάουτο
Συμμετέχουν : “Κουαρτέτο Εγχόρδων ” του Δημοτικού Ωδείου
Βιλέν Καραπετιάν – κοντραμπάσο, Γκουλνόρ Μποτίνη – πιάνο. 

Πρόγραμμα
S. Mer­ca­dan­te: Con­cer­to e-moll per flau­to e orche­stra d’archi
Alle­gro maestoso
Largo
Alle­gro viva­ce scherzando
σολίστ- Γιώργος Σκριβάνος-φλάουτο
συμμετέχει- Βιλέν Καραπετιάν-κοντραμπάσο

J. Brahms: Pia­no Quin­tet f-moll
Alle­gro non troppo
Andan­te, un poco adagio
Scherzo
Fina­le. Poco sostenuto
Alle­gro non troppo
Γκουλνόρ Μποτίνη – πιάνο

«Κουαρτέτο Εγχόρδων» Δημοτικού Ωδείου Πατρών
Μ. Σαφάροβα (βιολί)
Α. Σελαλμαζίδη (βιολί)
Ρ. Σμαγκούλοβ (βιόλα)
Ν. Κομισσάροβ (βιολοντσέλο)

Βιογραφικό Γεώργιος Σκριβάνος
Έχει αποφοιτήσει από την Βασιλική Μουσική Ακαδημία της Χάγης στην Ολλανδία παίρνοντας τους τίτλους του Diplo­ma Bache­lor of Music και του Master in Music Per­for­man­ce με καθηγητές φλάουτου τους Rien de Ree­de, Thies Roor­da, Emi­ly Bey­non, Ker­sten McKall και Patri­cia Mor­ris. Παρακολούθησε τον κύκλο μαθημάτων εξειδίκευσης στη σύγχρονη μουσική και τις σύγχρονες τεχνικές του φλάουτου στο Con­ser­va­to­rio del­la Sviz­ze­ra Ita­lia­na στο Luga­no στην Ελβετία ,με καθηγητή τον Mario Caroli.
Έχει πάρει επίσης Δίπλωμα φλάουτου με βαθμό ΑΡΙΣΤΑ παμψηφεί στη τάξη φλάουτου της καθηγήτριας Iwo­na Glin­ka στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών.
Συμμετείχε ενεργά με υποτροφία στο σεμινάριο ACANTHES στο Metz της Γαλλίας με καθηγητή τον Mario Caro­li με εξειδίκευση στη σύγχρονη μουσική και ακόμα σε σεμινάρια με τους Peter Lukas Graf, Tre­vor Wye, Wil­liam Ben­nett, Phil­li­pe Pier­lot­te, Will Offer­mans, Susan Milan, Lisa Ruoho.Έχει δώσει συναυλίες μουσικής δωματίου και reci­tals με διάφορα μουσικά σύνολα σε Ελλάδα , Ολλανδία και Γαλλία και έχει συμπράξει ως νέος σολίστ με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Στέφανου Τσιαλή όπως επίσης και ως σολίστ με την Ορχήστρα Πατρών με μαέστρους τους Sau­lius Son­dec­kis , Θεόδωρο Αντωνίου και τον Δημήτρη Μποτίνη. Επίσης συμπράττει με το ensem­ble σύγχρονης μουσικής της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών ,με την Συμφωνική Ορχήστρα της Βασιλικής Ακαδημίας της Χάγης , την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων , την Ορχήστρα Πατρών ,το Εθνικό Θέατρο και την ορχήστρα της παιδικής σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Ήταν μέλος της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ. Έχει δημιουργήσει το Omi­cron Ensem­ble με το οποίο πραγματοποιεί συναυλίες και art per­for­man­ces κυρίως με ρεπερτόριο της σύγχρονης εποχής .

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία/ες: Blog.