Το Πατρινό Καρναβάλι

Το Πατρινό Καρναβάλι οδεύει στην νέα εποχή, χωρίς προκαταλήψεις στις σύγχρονες απαιτήσεις αλλά με ανοιχτούς ορίζοντες εξωστρέφεια και διάθεση ανανέωσης. Θα συναντήσει τις συναρπαστικές διαδρομές της ξεγνοιασιάς και καλεί τους αναρίθμητους φίλους του κεφιού να απογραφούν από τα ασφυκτικά όρια της οικονομικής κρίσης και τη συμβατική καθημερινότητα και νιώσουν τη χαρά της ζωής.
Η συμμετοχή των πολιτών της Πάτρας και επισκεπτών κάθε ηλικίας και διαφορετικής κοινωνικής προέλευσης στην εξελικτική πορεία του θεσμού, ήταν και παραμένει καθοριστική. Μέσα από τη δική τους δράση το καρναβάλι μας διαγραφεί κάθε χρόνο ξεχωριστή τροχιά, η οποία υπερβαίνει τα όρια της ελληνικής επικρατείας και το καθιστά στην αφρόκρεμα των καρναβαλιών σε διεθνή κλίμακα.
Οι χιλιάδες καρναβαλιστες θα αποτελέσουν και φέτος την αυθεντική και ζωτική δύναμη του Πατρινού Καρναβαλιού αποδεικνύοντας ότι το μεγαλύτερο κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός της χωράς στο είδος του μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία και προοπτική το μέλλον.
Η υπεραιωνοβια διαδρομή του Πατρινού Καρναβαλιού σε συνδυασμό με την αστείρευτη ευρηματικότητα, την ανατρεπτική σάτιρα που υπονομεύει τους πάντες και τα πάντα και την ευελιξία του στο πνεύμα των καιρών εγγυώνται ένα ευοίωνο καρναβαλικό αύριο.
Στο αύριο αυτό θα πορευτούμε όλοι μαζί με συστηματική δουλειά, αγάπη για την πόλη μας, πάθος για ζωή και τον καλύτερο καρναβαλικό αυτό μας.

Για ένα καρναβάλι αντάξιο των προσδοκιών και των ονείρων μας!
Καλό Καρναβάλι!

Κ.Δ.Ε.ΠΑ.Κ
(Καινοφελης Δημοτική Επιχείρηση Πατρινό Καρναβάλι)

Για πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Μετάφραση από τα Ελληνικά στα Ιταλικά για όλες τις σελίδες του site (www.carnivalpatras.gr) από το σωματειο μας

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία/ες: Blog, Συνεργασίες – Ετικέτες: , .