Οι Φάροι…” επιστρέφουν

Formia, Αύγουστος 2021: Το Φεστιβάλ Θεάτρου Τέχνης της Μεσογείου επιστρέφει

επιμέλια: dr.Luigi Gugliotta


Από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου 2021,
με την επιμέλια του Mae­stro Mau­ri­zio Stammati
και του Συλλογικού Θεάτρου Ber­tolt Bre­cht της Formia,
το “Φεστιβαλ Θεάτρου Τέχνης της Μεσογείου” επιστρέφει με ένα πρόγραμμα γεμάτο πολιτιστικές εκδηλώσεις (συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και συγγραφέων κ.λ.π.) απρευθυνόμενο στο κοινό όλων των ηλικιών, με φόντο όμορφα και ιστορικά σημεία της πόλης της For­mia και των περιχώρων.

Ως συνήθως, οι χώροι των παραστάσεων θα είναι τα ευχάριστα και ιστορικά μέρη της πόλης For­mia Ιταλίας και των περιχώρων της.


Η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων είναι μια πραγματικά θαρραλέα ενέργεια. Η οργανωτική προσπάθεια του Φεστιβάλ πέφτει στους ώμους των προαναφερθέντων επιμελητών Μ. Σταμάτη και συνεργατών, καθώς και ένα μεγάλο μέρος του οικονομικού βάρους του, παρά την εθελοντική βοήθεια επιχειρηματιών από περιοχή της For­mia και όχι μόνο.
Το φεστιβάλ έρχεται μετά από μια μακρά, σκοτεινή περίοδο σιωπής στον πολιτισμό εξαιτίας του COVID -19, συνεχίζοντας μια παράδοση με αξιοπρέπεια και επιτυχία που εδώ και χρόνια μας χαρίζει η συλλογική ομάδα Ber­thold Bre­cht στην Ιταλία και στο εξωτερικό (θυμόμαστε τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Φάρων της Μεσογείου στην Πάτρα το Μάιο του 2019).

Μεταξύ των πολυάριθμων εκδηλώσεων θα θέλαμε με ιδιαίτερη χαρά να επισημάνουμε τη συναυλία ενός φίλου μας που έχει ήδη παίξει στο παρελθόν, περισσότερες από μία φορές, στην Πάτρα. Αναφερόμαστε στον καλλιτέχνη “Anto­nio Smi­ri­glia quar­tet” που το βράδυ της 25.8 θα εμφανιστεί στις “Φωνές της Μεσογείου” στην Αρχαιολογική Περιοχή Caposele.

AGO 25
Festi­val dei tea­tri d’arte medi­ter­ra­nei – Voci del Mediterraneo
orga­niz­za­to da Tea­tro Ber­tolt Brecht
concerto
ANTONIO SMIRIGLIA QUARTET
25 ago­sto ore 22:00
Area archeo­lo­gi­ca Capo­se­le, Formia

Con­tri­bu­to 5 euro
Pre­no­ta­zio­ne obbli­ga­to­ria on line
https://www.eventbrite.com/e/biglietti-festival-dei-teatri-darte-mediterranei-voci-del-mediterraneo-165055596733?aff=erelexpml

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία/ες: Blog, Ανακοινώσεις, Συνεργασίες – Ετικέτες: , .