Ποήση & Performance…”

Σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΙΑΛ Λέρου, και στην Πάτρα παρουσιάστηκε την εκδηλωση…

Ποιήση & Per­for­man­ce – LUCILLA TRAPAZZO – Maria Fran­ce­sca Palli”

Η Lucil­la Tra­paz­zo γεννήθηκε στο Cas­si­no (Ιτ.) και ζει στη Ζυρίχη. Μετά από πτυχίο γερμανικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο La Sapien­za της Ρώμης, μεταπτυχιακό στον κινηματογράφο και εφαρμογές βίντεο από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, DC, συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην τέχνη και το θέατρο … εργάζεται ως ηθοποιός, κριτικός και μεταφράστρια.

Η δραστηριότητά της εκτείνεται από ποίηση (νικήτρια πολλών βραβείων, δημοσιεύσεων σε διεθνείς ανθολογίες και βιβλία τέχνης, φεστιβάλ), θέατρο (εκπαιδευτικά εργαστήρια, σκηνοθεσία, υποκριτική), υποδομές βιντεο και λογοτεχνική κριτική.

Οι πρωτοβουλίες της στηρίζονται πάνω σε μια σύνθεση όλων των διαφορετικών καλλιτεχνικών γλωσσών. Τα έργα της έχουν εκτεθεί σε διάφορες διεθνείς εκθέσεις και φεστιβάλ.

Η παρουσίαση της ποιήτριας Lucil­la Tra­paz­zo και των έργων της διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου και την τεχνική υποστήριξη της ΚΕΔΙΠ Καρναβαλιού Πάτρας

Η βραδιά της 20ης Μαΐου έγινε με απαγγελία στα ιταλικά και ανάγνωση στα ελληνικά ορισμένων ποιημάτων που επιλέχθηκαν από το ρεπερτόριό της και με έναν υποβλητικό χορό που εκπροσωπούσε η χορεύτρια Maria Fran­ce­sca Pal­li. Προβλήθηκε βίντεο με τα έργα της, που αναφέρονται από την αναπαράσταση των πινάκων εως και την καλλιτεχνική σκηνογραφία της ποιήτριας

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε Θερμά

–  Η Lucil­la Tra­paz­zo και η M. Fran­ce­sca Pal­li για την εξαιρετική και ιδιαίτερη ερμηνεία.

  • Η Αγγελική Κλαουδάτος για την ενσυναισθητική και τέλεια ανάγνωση ποιημάτων στα ελληνικά
  • O Παναγιώτης Κλαουδάτος για την πλούσια φωτογραφική τεκμηρίωση
  • Oι Δημοτικοί Φορείς για την παραχώρηση χώρου και τεχνικές δομές
  • Tous χορηγούς
Καταχωρήθηκε στην κατηγορία/ες: Εκδηλώσεις, Συνεργασίες.