«Ο Δρόμος» του Fellini

Ήταν πραγματικά μια στιγμή συνάντησης ανθρώπων με διαφορετικές εμπειρίες, μια ζεστή ατμόσφαιρα μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον. Ήμαστε ικανοποιημένοι για την βραδιά της Κυριακής 18 Ιουνίου 2006 που έγινε στο χώρο «Εκπαιδευτήρια Σωτηρχοπούλου».

Η τέλεια οργάνωση της βραδιάς για την οποία συνεργαστήκαν όλα τα μέλη του Συλλόγου, επέτρεψε στους πολυάριθμους παρόντες να εκτιμήσουν, ακόμα και σήμερα, την ποιητική προσωπικότητα της Gel­so­mi­na, χάρη στο καταπληκτικό σχολιασμό της κυρίας Λουτσιάνα Φρασσέττο, Υπεύθυνης Πολιτισμού.

Το έργο «Ο Δρόμος» του Fel­li­ni, όπως έχει υπογραμμίσει η καθηγήτρια Φρασσέττο είναι σημαντικό δείγμα της ζωής στην Ιταλία αμέσως μετά τον πόλεμο όταν η προσπάθεια για την επιβίωση μπορούσε να ρίξει τον άνθρωπο στο επίπεδο ενός ζώου ή να αναδείξει κρυμμένα αποθέματα ανθρωπιάς και κατανόησης. Η μουσική του Nino Rota συνοδεύει την διήγηση και τυπώνεται στην μνήμη και στις καρδιές, όπως η ιστορία της Gel­so­mi­na και του Zampano.

Συνεισέφεραν στην επιτυχία της βραδιάς συμμετέχοντας και προσφέροντας:

  • Signo­re εστιατόριο-πιτσαρία. Εξαιρετικές πίτσες, διαφόρων γεύσεων, με ιταλικά υλικά που οι παρόντες εκτίμησαν πολύ
  • Ντεκορ και Χρώμα με την κομψή άνθινη σύνθεση
  • Αγρόκτημα Ριόλο με το πλούσιο καλάθι των βιολογικών προϊόντων του
  • Αφοί Δ. Αθανασόπουλοι Ο.Ε. με την προσφορά μιας πρωτότυπης λάμπας
  • Η εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού γραφείου Tra­vel Hou­se με την προώθηση ενός προγράμματος ταξιδιών-διαμονής στην Ιταλία.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά.

Η βραδιά τελείωσε με την κλήρωση ενός λαχείου και την ευχή για μια άλλη ευχάριστη συνάντηση.

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία/ες: Εκδηλώσεις – Ετικέτες: .