SHORT FILM FEST 2018

Και φέτος το Εθνικό Κέντρο Ταινιών Μικρού Μήκους
προτείνει στο εξωτερικό το Ιταλικό φεστιβάλ
«10 ταινίες μικρού μήκους ανά τον κόσμο»

σελίδα…Este­ro
“Το Εθνικό Κέντρο Ταινιών Μικρού Μήκους, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και με τη Διεθνή Συνεργασία, διανέμει δωρεάν, για όλο το 2018, σε Πρεσβείες, Προξενεία και Ιταλικά Μορφωτικά Ινστιτούτα, σε όλο τον κόσμο, δέκα ταινίες μικρού μήκους, επιλεγμένα ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια. Οι ταινίες μπορούν να προγραμματιστούν στο πλαίσιο των πολιτιστικών πρωτοβουλιών των ιταλικών διπλωματικών αντιπροσωπειών. Η επιλογή κυμαίνεται από την κωμωδία στο δράμα, στο ντοκιμαντέρ και στοχεύει να είναι ένα είδος επισκόπησης της σύγχρονης σύντομης παραγωγής…”

Στην Ελλάδα παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Δικτύου Πολιτιστικής Συνεργασίας, υπό την αιγίδα του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών, με συντονισμό του AIAL της Λέρος και αποτελεί μέρος στο Πρόγραμμα του φθινόπωρου της πρωτοβουλίας της Ιταλικής Πρεσβείας της Αθήνας Tem­po­For­te Ελλάδα & Ιταλία 2018.

Στην Πάτρα, το Σωματείο μας διοργανώνει την εκδήλωση σε συνεργασία με την Καθολική Ενορία του Αγίου Ανδρέα.


Η προβολή των ταινιών χωρίζεται σε δύο βραδιές
&
θα παρουσιαστεί
στην
Ενοριακή Αίθουσα

10 και 17 Οκτωβρίου –
– στις 19.30 –

σύνοψη & trailer

Υ.Γ. ενδιαφέρον να συμβουλευτείτε Video Libra­ry για συμμετοχή στην πρωτοβουλία που προωθεί το Εθνικό Κέντρο Ταινιών Μικρού Μήκους.

patra­se­ven­ts

  • Ευχαριστούμε ειλικρινά τον Πατέρα Γεώργιος για τη φιλοξενία και την εξαιρετική συνεργασία του.
  • Καταχωρήθηκε στην κατηγορία/ες: Εκδηλώσεις, Συνεργασίες – Ετικέτες: , , , , , .