Italiano
Ελληνικά
Associazione Culturale Italo-Ellenica
Καλώς Ήρθατε
Ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Συνεργασίες
Πόροι
Blog
Επικοινωνία
Λεπτές ταλιατέλες alla Puttanesca
Από Lz
|
Δημοσίευση:
23 January 2010
Υλικά
320 γρ ταλιατελες
300 γρ ντοματινια
60 γρ μαύρες ελιές
300 γρ κάπαρη
30 γρ αντσούγιες σε αλάτι
1½ υποδεκαλιτρο παρθένο ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
μαϊντανός κομμένος
καυτερή πιπεριτσα
αλάτι
Ετοιμασία
Τσιγαρίζετε το σκόρδο με την πιπεριτσα, προσθέτετε τις αντσούγιες καθαρισμένες από το αλάτι και κομμένες σε φιλέτα και αφήνετε να σιγοβράζουν.
Προσθέστε τα ντοματίνια κομμένα κομματάκια και μαγειρέψτε με δυνατή φωτιά μαζί με τις ελιές χωρίς κουκούτσι και τις καππάρεις.
Βράστε τις ταλιατέλες, σουρώστε τις όταν δεν είναι ακόμα τελείως βρασμένες.
Ρίξτε τις μέσα στη σάλτσα, ανακατέψετε και προσθέσετε το μαϊντανό κομμένο.
Καταχωρήθηκε στην κατηγορία/ες:
Ιταλική Κουζίνα
.
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Categories
Φίλοι & Συνεργάτες
(35)
Αλεσσάντρο Σπηληωτόπουλο
(15)
Carlo Genovese
(6)
Κώστας Παπαδόπουλος
(5)
Luciana Frassetto
(9)
Ιταλική Κουζίνα
(11)
RSS
Όλα τα άρθρα
Όλα τα σχόλια
Υλικά
Ετοιμασία